На сайте 124171 инструкция общим размером 502.73 Гб , которые состоят из 6277477 страниц
Руководство пользователя MOULINEX ME 720 + DD725. Основные функции, характеристики и условия эксплуатации изложены на 25 страницах документа в pdf формате.
Доступно к просмотру 19 страниц. Рекомендуем вам скачать файл инструкции, поскольку онлайн просмотр документа может сильно отличаться от оригинала.
P 1-2 P 3-4 P 5-6 P 7-8 P 9-10 P 11-12 P 13-14 P 15-16 P 17-18 P 19-20 P 21-22 P 23-24 P 25-26 P 27-28 P 29-30 P 31-32 P 33-34 Ref. 2653527
DESCRIPTION EN A Removable mincer head F Mincer head unlock button A1 Aluminium casing G On/Off switch (0-1) A2 Screw H "Reverse" button (short reverse movement) A3 Self-sharpening stainless steel blade I Kebbe accessory (depending on model) A4 Grids (according to model) I1 Die end piece A4a Small holes grid (3 mm) for very I2 Ring fine mincing J Sausage accessory (depending on model) A4b Medium holes grid (4.7 mm) for fine J1 Screw adjuster mincing J2 Funnel A4c Large holes grid (8 mm) for large K Vegetable chopper (depending on model) chopping K1 Drum holder/feed tube A5 Aluminium screw K2 Pusher B Removable tray K3 Drums (depending on model) C Meat pusher K3a Shredder drum D Motor unit K3b Slicer grating drum E Accessory storage cover K3c Grater drum K3d Dicer drum K3e Dicing attachment RECOMMENDATIONS FOR USE Before using your appliance for the first time, wash all accessories in soapy water. Rinse and dry them carefully. The screen and the blade should be lightly greased. Coat them with oil. Do not operate your appliance while it is empty if the screens have not been greased. Never push down into the tubes using your fingers or any utensil. Do not operate your appliance for more than 14 min. USE: MINCER HEAD (see fig. 1 to 6) Prepare the entire quantity of food to be minced, remove any bones, gristle and tendons. Cut the meat into cubes (approximately 2cm X 2cm). Never push down into the tube using your fingers or any utensil. Tip: At the end of the operation, you can feed some pieces of bread through to remove all the mince. SAUSAGE ACCESSORY (depending on model - see fig. 7 to 12) Important: this accessory can only be used after the meat has been minced, seasoned and the preparation has been well mixed. After leaving the skin to soak in warm water to regain its elasticity, slide it onto the funnel and let it overhang by around 5 cm (which you will seal by tying a knot with a link). Start your appliance and feed the mince through the mincer, following the skin as it fills. 1
Note: this work will be done more easily with two people, one to feed the mince through and ОПИСА НИЕ RU the other to take care of filling the skin. Give the sausages the required length by clamping and twisting the skin. A Съемная верхняя часть мясорубки I Аксессуар Кеббе (в зависимости от For a quality sausage, take care to avoid trapping air during filling and make sausages that are A1 Алюминиевый корпус модели) 10 to 15 cm long (separate the sausages by making a link and tying a knot with the link). A2 Винт I1 Наконечник сектора A3 Самозатачивающийся стальной нож I2 Кольца A4 Решетка (в зависимости от модели) J Аксессуар асадка для колбасы KEBBE ACCESSORY (depending on model - see fig. 13 to 15) A4a Решетка с очень маленькими (в зависимости от модели) отверстиями (3 мм) для очень J1 Централизатор винта To make a fine Kebbe or Kefta paste, run the meat through the mincer two or three times until you obtain the desired smoothness. тонкого измельчения J2 Воронка A4b Решетки со средними отверстиями K Овощерезка (в зависимости от модели) (4,7 мм) для тонкого измельчения K1 Шнек для конусообразных насадок / A4c Решетка с большими отверстиями горловина VEGETABLE CHOPPER (depending on model - see fig. 16 to 22/fig. 30) (8 мм) для крупного измельчения K2 Толкатель The ingredients you use must be firm to get satisfactory results and avoid accumulation of A5 Алюминиевая гайка K3 Конусообразные насадки food in the holder. Do not use the appliance to grate or slice food that is too hard such as B Съемная подставка (в зависимости от модели) sugar or pieces of meat. Cut the food to make it easier to feed through the feeder tube. C Толкатель мяса K3a Конусообразная насадка для Use the drum recommended for each type of food: see fig.30. D Блок мотора натирания E Отделение для хранения аксессуаров K3b Конусообразная насадка для F Кнопка разблокировки верхней части нарезания тонкими ломтиками мясорубки K3c Конусообразная насадка для CLEANING (see fig. 23 to 28) G Кнопка вкл/выкл (0-1) мелкого натирания H Кнопка "Реверс" (мгновенного K3d Конус для резки кубиками обратного хода) K3e Насадка для резки кубиками ACCESSORY STORAGE (see fig. 29) РЕКОМЕНДАЦИИ ПО ИСПОЛЬЗОВАНИЮ Перед первым использование: вымойте все аксессуары в мыльной воде. Потом промойте и вытрите насухо. Решетка и нож должны оставаться жирными. Смажьте их маслом. Не используйте прибор если решетки не смазаны. Никогда не проталкивайте пальцами или другими кухонными принадлежностями ингредиенты в горловину. Не используйте Ваш прибор дольше 14 мин. ПРИМЕНЕНИЕ: ВЕРХНЯЯ ЧАСТЬ МЯСОРУБКИ (см. fig. 1 до 6 ) Подготовьте все ингредиенты для нарезки, удалить кости, хрящи и нервы. Порежьте мясо на кусочки (примерно 2 см х 2 см). Никогда не проталкивайте пальцами или другими кухонными принадлежностями ингредиенты в горловину. Полезный совет : В конце операции, можно пропустить несколько кусков хлеба, чтобы все вышло из мясорубки. 2 3