На сайте 124107 инструкций общим размером 502.41 Гб, которые состоят из 6273535 страниц

Мясорубка MOULINEX ME41513E. Инструкция на русском языке

Руководство пользователя MOULINEX ME41513E. Основные функции, характеристики и условия эксплуатации изложены на 12 страницах документа в pdf формате.

Информация

Раздел
Бытовая техника
Категория
Приготовление пищи
Тип устройства
Мясорубка
Производитель (бренд)
MOULINEX
Модель
MOULINEX ME41513E
Еще инструкции
Приготовление пищи MOULINEX, Мясорубки MOULINEX
Язык инструкции
русский
Дата создания
06 Февраля 2021 г.
Просмотры
93 просмотра
Количество страниц
12
Формат файла
pdf
Размер файла
3.38 Мб
Название файла
moulinex_manual_me41513e.pdf

Фото

Страница 1Страница 2Страница 3Страница 4

Просмотр

Доступно к просмотру 12 страниц. Рекомендуем вам скачать файл инструкции, поскольку онлайн просмотр документа может сильно отличаться от оригинала.

  • Notice_2643049A:Mise en page 1  29/10/10  16:23  Pagea1
    EN   p 1   –   p 8
    LT   p 9   –  p 16                                                                                                                                EN
    LV   p 17  –  p 24                                                                                                                                 LT
    ET   p 25  –  p 32
    LV
    PL   p 33  –  p 40
    ET
    RU   p 41  –  p 49
    PL
    UK   p 50  –  p 58
    HU   p 59  –  p 66                                                                                                                                RU
    CS   p 67  –  p 74                                                                                                                                UK
    SK   p 75  –  p 82
    HU
    BS   p 83  –  p 90
    CS
    BG   p 91  –  p 99
    SK
    HR   p 100 – p 107
    RO   p 108 – p 115                                                                                                                                 BS
    SR   p 116 – p 123                                                                                                                                BG
    SL   p 124 – p 131                                                                                                                                HR
    RO
    SR
    SL
    www.moulinex.com
    Ref. 2643049A
  • Notice_2643049A:Mise en page 1  29/10/10  16:23  Pagea4
    KIBBE BI LABAN
    (kroglice iz jogurtove kibbe)
    6 oseb - cas priprave: 1 h
    Pocitek: 1 h v hladilniku
    Sestavine za testo za kibbe:
    400 g mesa – 1 kozarec (180 g) burgula (zdrobljene psenice) – Sol
    Sestavine za omako:
    1 kg jogurta – 1 sopek koriandra – 4 stroki cesna – 3 jusne zlice koruze – Sol, poper
    1. Meso razrezite na 4 kose. Na vas sekljalnik namestite 4,7 mm nastavek. Zmeljite meso in burgul. Solite in pustite
    testo stati na hladnem 1 uro.
    2. Oblikovanje kroglic kibbe: na sekljalnik namestite dodatek kibbe. Testo dajte v sekljalnik in ga oblikujte v kroglo, tako
    da na robove nanesete malo vode.
    3. Priprava omake: umijte sopek koriandra, osusite ga z vpojnim papirjem in odtrgajte liste. Cesen olupite in strite.
    Cesen in koriander kuhajte 1 do 2 minuti na majhnem ognju v ponvi z visjim robom. Odstavite.
    4. Jogurt in koruzo zmesajte skupaj, nato posolite in popoprajte. Vse zlijte v eno posodo skozi cedilo z majhnimi lu-
    knjami. Pocakajte, da mesanica zavre, nato zmanjsajte moc ognja. Med kuhanjem pazite, da se jogurt ne zasusi na
    ponev.
    5. Dodajte cesen in koriander. Kroglice kibbe dodajte cez 10 minut.
    Razlicica:
    Kroglice lahko tudi nadevate (z zmesjo cebule in mletega mesa, ki ste jo pred tem poprazili v olju z nekaj zrni pinije).
    PIROJKI
    (majhno ribje pecivo)
    4 osebe - cas priprave: 25 min.
    Cas kuhanja: 10 - 15 min.
    Sestavine:
    250 g listnatega testa – 300 g kuhane ribe ali dimljenega lososa – 2 trdo kuhani jajci – 1 sopek kopra – 2 cebuli – 100 g
    soljenega masla, v majhnih kockah – Olje
    1. Namestite 4,7 mm nastavek na sekljalnik. Razrezite cebulo na 8 kosov in jo stresite v sekljalnik. Prazite na majhnem
    ognju v ponvi z malo olja. Shranite.
    2. Zmeljite malo ribe, nato ji dodajte prazeno cebulo, maslo, koper in se preostalo ribo.
    3. Listnato testo razvaljajte, da bo dokaj tanko, razrezite ga na kroge s kozarcem ali z (dokaj veliko) posodo.
    4. Pecico predhodno ogrejte na 210 °C (st.6).
    5. Na vsak krog nalozite malo nadeva in ga zapognite, tako da zvijete robove.
    6. Pustite v pecici 10 do 15 minut, tako da porjavijo.
    Recepti:
    Pomnite: Pri receptih, kjer morate sekljati z zvisano mocjo (priblizno 500 W), naprave ne uporabljajte vec kot 20
    sekund.
    Primer recepta (z nastavkom s srednje velikimi luknjami 4,7 mm A4a):
    Ovcetina z grahom:
    150 g ovcetine – 45 g zdrobljenega graha – 30 g moke – 15 cl vode – 1 srednje velika cebula – 2 stroka cesna – Sol,
    poper
    V posodi zmesajte sesekljano maso in moko, nato pa dodajajte vodo, tako da dobite homogeno mesanico. Prizgite
    napravo in enakomerno dodajajte zmes na plosco, ter pocasi potiskajte mesanico skozi vrat s potisnikomC.
    Razrezite cebulo, cesen in meso na majhne kose, nato pa jih dodajte sesekljanemu mesu.
    V posodo zlijte 0,8 litra vode, dodajte ji sol, poper in nato se mesanico.
    Kuhajte 1 uro pri manjsem ognju, pokrijte ko se zacne kaditi.
    131
  • Notice_2643049A:Mise en page 1  29/10/10  16:23  Pagea7

Скачать инструкцию

Файл скачали 12 раз (Последний раз: 25 Марта 2024 г., в 19:33)

Загрузить

Инструкции к похожим моделям